Velvære

Vi er overbevist om at en sunn livsstil ikke bare handler om trening.

Avslappning, velvære og en balansert kost er også viktige deler av en sunn livsstil - en instilling vi ønsker å føre videre til våre medlemmer. Vår velvære avdeling gjør det nå mulig å kunne slappe av og frigjøre seg fra hverdagsstresset når du er hos oss og trener.

Behandlingsrommet finner du i 2.etg, en perfekt plass for å samle nye krefter. I vårt behandlingstilbud finner du alt for både kropp og sjel. Vi tilbyr massasje, ansikts- og kroppsbehandlinger for deg som ønsker å ta vare på både hud, kropp og helse. Vi har derfor valgt å sammarbeide med hudpleieserien Maria Åkerberg - Svensk økologiske produkter som går i dybden på huden.

Produktene baseres på vegetabilske oljer, frie fra mineraloljer og syntetiske oljer. Farger og dufter i produktene kommer fra eteriske oljer, blomster- og vekstekstrakt.

Vi er veldig stolte av å være forhandler for Maria Åkerberg og å arbeide med disse produktene i behandlingene. Kom gjerne innom og gjør en hudanalyse, slik at vi kan finne produkter som passer deg og din hud.

 

Les mer om Maria Åkerbergs produkter på deres hjemmeside. Trykk her

Behandlinger må forhåndsbestilles, og dette kan gjøres ved å sende en mail til:

post@traen.no eller ring oss på telefon 74 20 91 20

 

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Bli medlem hos TRÆ:N!

Bli medlem


© Copyright 2016. Designed & developed by