Helse

 

Bruk din helseforskring hos oss! Vi har avtaler med de fleste forsikringsselskap.

På Træn Helse er vi tre terapeuter med forskjellig interesseområder, kunnskap og bakgrunn - som gjør at vi har en bred kompetanse og stor bredde i vårt behandlingstilbud

 

 


Kine

Fysioterapeut

 

Tidligere jobbet både i privat og kommunal praksis, hovedsakelig med voksne pasienter med muskel- og skjelettlidelser. Dette i form av individuell behandling med fokus på hverdagsmestring; manuell - og treningsrettet behandling, og rehabilitering.
Videre kursing innen inkontinens- og bekkenbunnsproblematikk (kvinner og menn), noe som vil være primær pasientgruppe for Kine på Træn.
Har også kompetanse og kurs innen kinesiotaping1 og Red cord – neurac.

 

Helene

Fysioterapeut og osteopat


Tidligere jobbet under Kysthospitalet, Stavern. Jobbet primært med rygg- og nakkeplager. Holdt kurs om muskel- og skjelettlidelser, mestringskurs og lettere psykiske plager. Privatpraktisernede fysioterapeut i Brønnøysund og nå på Træn. Helene har i hovedsak tatt utdanning og kurs rettet mot manuell behandling, men jobber også med treningsrettet behandling og rehabilitering. Kurs: Master class manipulasjonsteknikker ,fascial fitness, Dry needling 1, Kinesiotaping 1,Red cord - Neurac

 


Trond

Fysioterapeut


Startet på Træn i 2010. Har jobbet mye opp mot bedrifter med ergonomi og for å redusere sykefravær. Videreutdanning innen HMS, Ortopedisk medisin og treningsterapi. Målsetningen er raskest mulig rehabilitering der pasientene gjør sin del av jobben også med trening/øvelser og lignende. 4 års erfaring med Trykkbølgebehandling (ESWT). Jobber mest med smerter i skulder, albue og kne/hofte, samt opptrening av rygg.

 


 Det settes av én time til første konsultasjon. Da vil vi starte med sykehistorie, for å danne oss et bilde rundt oppstart av plager, før vi går videre med undersøkelse av det aktuelle.

Alle oppfølgingstimer gjøres én-til-én.

På Træn jobber vi uten driftstilskudd, det vil si at du ikke trenger henvisning fra fastlege for å få time til oss. Vi jobber for å holde oss under én uke ventetid.

Førstegangskonsultasjon: 550,-

Oppfølgingstimer: 450,-

Vi har mange pasienter med rett til fullrefusjon som velger å benytte seg av vårt tilbud, vi gir da redusert pris:

Førstegangskonsultasjon: 450,-

Oppfølgingstimer: 350,-


For spørsmål ta kontakt på post@traen.no, ring 74 20 91 20 eller kom innom oss i

Pinaveien 14 i Namsos.

 

Feil: Vennligst fyll ut alle felter markert med rødt og prøv igjen.

Bli medlem hos TRÆ:N!

Bli medlem


© Copyright 2016. Designed & developed by